dinsdag 3 januari 2012

Minder Meer... (Stef Bos)

Stef Bos in het HIER EN NU

"Geestverwant" Stef Bos toont op deze CD zijn diepgaande inzicht in de aard van het bestaan. Liedjes als 'Minder Meer' en 'De Bron' grijpen mij niet alleen aan, maar zijn mij uit het hart gegrepen...

Met de CD Minder Meer is Stef Bos terug in het "hier en nu" en in zijn moedertaal. Na muzikale omzwervingen in het Afrikaans (Kloofstraat 2010) en een thematisch album met groot orkest (In een ander licht 2009) voegt hij met deze verzameling nieuwe songs een volgend hoofdstuk toe aan zijn Nederlandstalige werk.

De teksten en de muziek ontstonden en ontwikkelden zich vanaf 2009 o.a. op de diverse theaterpodia van Nederland en België. Het muzikale deel veelal in samenwerking met zijn band tijdens twee concertreeksen, waarin het spelen van nieuw werk centraal stond.

De sound en de sterke samenhang van zijn band bepalen het gezicht van dit album. De songs werden doorgaans in één take opgenomen zonder er al teveel aan toe te voegen nadien. De bedoeling was om een eerlijke en transparante kleur te zoeken. De titeltrack is de eerste single van dit album.

Drums: Martin de Wagter / Bas: Roberto Mercurio / Gitaren: René van Mierlo / Toetsen: Ton Snijders / Trompet: Angelo Verploegen / Saxen: Frido ter Beek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten